Επικοινωνία
Software & Accessories by Sensitech
 
 

Συστήματα Ελέγχου Θερμοκρασίας Καταγραφικά Sensitech

Σταθερά Συστήματα Ελέγχου Θερμοκρασίας και Υγρασίας 3D Tempulog Products

3D Software

Δείκτες Θερμοκρασίας Sensitech

Χημικοί Δείκτες Θερμοκρασίας Sensitech

Software & Accessories Senshitech

Φίλτρα Απορρόφησης Αιθυλενίου Ryan® Ethylene - Sensitech


TempTale© Manager Desktop (TTMD)
USB Interface Plus
Trip Strip© Printer
Software & Accessories by 3D Tempulog
Tempulog Facility Monitoring System Your Cold Chain Guardian
Probes

Το Template Manager® Desktop (TTMD) είναι πολύγλωσσο, ευκολόχρηστο, βασιζόμενο στα Windows® λογισμικό. Οι εφαρμογές του αφορούν την διαμόρφωση, την μεταφορά, την προβολή, την ανάλυση και την αναφορά των δεδομένων χρόνου-θερμοκρασίας που έχουν συλλέξει τα καταγραφικά της Sensitech's TempTale® monitors. Το TTMD είναι συμβατό με τα Windows 7 (32- and 64-bit versions), Vista®, XP® Pro και 2000.

Το TempTale Manager®4 Interface Plus Reader περιλαμβάνει ένα λογισμικό σε CD που περιέχει έναν USB driver ώστε να μπορεί να δουλέψει με τα Windows® του υπολογιστή.Με την εγκατάσταση του USB driver δημιουργείται μια εικονική θύρα Com στον Η/Υ, έτοιμη για σύνδεση με το USB Interface Plus Reader.Για Χρήση Με Όλα τα TempTale® 4 Monitors Σύνδεση με Η/Υ Θύρα USB

TripStrip - Printer: Ενιαίος φορητός και θερμικός εκτυπωτής, 58mm. Είναι συμβατός με όλες τις συσκευές ΤΤ4 (εκτός του ΤΤ4 USB. Στην οθόνη του προβάλλονται τα γραφικά και η περίληψη των δεδομένων και παρέχει τη δυνατότητα zoom για καλύτερη προβολή και ανάγνωση. Η λειτουργία εκτύπωσης και προβολής γίνεται με ένα πλήκτρο.

 
  Σχεδιασμός Προγραμματισμος